elektrisch rijden: webinars
Foto (c) Jasper Léonard

4 gratis webinars: starten met elektrisch rijden

Foto (c) Jasper Léonard

Overweeg je zelf de aankoop van een elektrische auto? Of ga je binnenkort van start met elektrisch autodelen? Bond Beter Leefmilieu en samensterker organiseren 4 webinars over elektrisch rijden. Ervaringsdeskundige Hendrik De Corte werkt rond klimaat, energie en milieu voor het stadsbestuur Damme en is zelf chauffeur van een elektrische wagen, en vertelt je honderduit over elektrisch rijden.

Verwacht je gerust aan een uur lang do's and dont's, tips, anekdotes en echte verbruikscijfers, gebaseerd op zijn eigen ervaringen. Aarzel bovendien niet om al je vragen te stellen, want Hendrik De Corte rijdt zelf al bijna 5 jaar elektrisch en spreekt uit ondervinding.

Gratis inschrijven

Wat?

  • 4 informatieve webinars over elektrisch rijden met ervaringsdeskundige Hendrik De Corte.

Voor wie?

  • Voor burgers die geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden en overwegen zelf een EV aan te schaffen of aan elektrisch autodelen te doen.

Prijs

Webinar Datum Uur

Elektrisch rijden in de praktijk

24 september 20-21 uur

Waarop letten als je een elektrische auto koopt?

29 september 20-21 uur
Elektrisch rijden in de praktijk 13 oktober 20-21 uur
Waarop letten als je een elektrische auto koopt? 15 oktober 20-21 uur

Webinar: 'Elektrisch rijden in de praktijk'

Hoe ver kan je rijden? Wat bepaalt die actieradius en wat kan je doen voor meer kilometers tussen twee laadbeurten? Hoe laad je een elektrische auto thuis op? En buitenshuis? Hoe vind je een laadpaal? Hoe betaal je voor een laadbeurt en waar kan je gratis laden? Is er een oplossing als de snellaadpaal langs de snelweg defect blijkt te zijn? Op deze webinar passeren allerlei praktische vragen rond elektrisch rijden de revue.

Webinar: 'Waarop letten als je een elektrische auto koopt?'

Overweeg je de aankoop van een elektrische wagen? Dan is deze sessie iets voor jou. We tonen je waar je concreet op moet letten. Zo kan je een goed doordachte keuze maken die past bij jouw eigen behoeften en sta je straks niet voor onaangename verrassingen. Ook zoeken we uit of en met welke elektrische auto’s uit de groepsaankoop van samensterker je vlot een verre reis maakt.  

Gratis inschrijven

Lukt het niet om aanwezig te zijn op bovenstaande data? Neem dan zeker ook een kijkje in onze uitgebreide veelgestelde vragen over elektrisch rijden en autodelen.

Via de groepsaankoop van samensterker kan je bovendien 100% elektrische modellen aankopen met stevige kortingen.

Naar de groepsaankoop elektrische auto's van samensterker

Elektrische wagens

Meer over Elektrische wagens